Hoppa till innehåll

Vill du bli vår nya kollega?

Att arbeta hos oss på Theresas Städ är både roligt och krävande. Här kan du läsa lite om vad det skulle innebära att jobba hos oss – och du är självklart välkommen att kontakta oss direkt om du har fler frågor!

För att söka våra lediga tjänster, använd formuläret nedan!

undraw_Career_development_re_sv91.svg
undraw_Team_page_re_cffb.svg

Theresas Städ ser till att du har rätt förutsättningar för att trivas. Vi vill att du ska utvecklas i din kunskap om yrket så väl som din roll.

Vi arbetar mycket på egen hand hos våra kunder men har en stark gemenskap!

• Städning av privata och offentliga lokaler, oftast på vardagar mellan 08.00 – 17.00 (men helgarbete kan förekomma!).
• Städning av kontor, affärslokaler samt trappuppgångar – och där kan tiderna variera.
• Flyttstädningar i allting från små lägenheter till stora hur.
• Utöver städning kan du ombedes att stryka, vattna blommor, tömma och plocka i diskmaskinen, byta lakan, sätta i gång en tvätt eller utföra andra enklare hushållssysslor. Vi gör allt för att kunden skall vara nöjd!
• Du utför oftast uppdragen på egen hand, och i bästa fall tar du dig till kunden själv med bil!
• Ditt schema och tidsrapportering sker i en app på din telefon, smidigt!

undraw_job_offers_kw5d.svg
undraw_Lost_online_re_upmy.svg

I ditt framtida arbete kommer du att möta kunder och ha mycket kontakt med människor. Därför ser vi det som en fördel om du har erfarenhet av ett serviceyrke, helst av städning i hemmiljö eller kontor. Du får gärna ha körkort, men det är inget krav! Som person är du ansvarsfull, flexibel och, viktigaste av allt, det inre drivet för att alltid ha nöjda kunder!

Låter det intressant?

Svara då på frågorna nedan så återkommer vi till dig. Vi rekryterar löpande ny personal, så tveka inte att ansöka! Vi sparar dina uppgifter i upp till tre månader. Vänligen notera att vi inte accepterar jobbansökan via annat medium än detta formulär!

Vänligen skriv in ditt personnummer med tio siffror, inga andra tecken. (ex. 9001025020)
Använd skalan för att berätta mer om dig själv. Drar du knappen till höger anser du dig själv vara mer effektiv, och om du drar den åt vänster är du mer metodisk som person.
Använd skalan för att berätta mer om dig själv. Drar du knappen till höger anser du dig själv vara mer inåtriktad, och om du drar den åt vänster är du mer utåtriktad som person.
Använd skalan för att berätta mer om dig själv. Drar du knappen till höger trivs du bäst i att jobba med tydliga instruktioner, och om du drar den åt vänster presterar du bäst när du får ta egna initiativ på arbetsplatsen.
Har du jobbat på på restaurang, i en butik, på ett snabbköp eller på en bensinstation? Kanske som frisör? Flygvärdinna? Då har du jobbat med ett serviceyrke!
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.

Kontakt

Godhemsgatan 38A
414 68 Göteborg

Vi erbjuder

Vi stödjer

output-onlinepngtools.png

Theresas Städ erbjuder städning i alla dess former. Vi erbjuder våra kunder städhjälp i form av storstädning, visningsstädning för de perfekta mäklarbilderna och för era visningar, fönsterputsning, möbeltvätt och mattvätt, flyttstädning, byggstädning och båtstädning. Vi erbjuder våra företagskunder företagsstädning, trappstädning, kontorsstädning, mattvätt och möbeltvätt och byggstädning. Vi erbjuder allt detta till Göteborgs bästa timpris för Theresas Städ är Göteborgs billigaste och kanske bästa städfirma!

Call Now Button