Hoppa till innehåll

Kundomdömen

Vi tror på vår förmåga att hålla nere priserna samtidigt som vi upprätthåller en hög nivå av kvalité. Våra kunder håller med!

Den bästa städningen utförs när vi förstår vad du som kund behöver och vill ha hjälp med. Så oavsett om vi veckostädar i en butik eller storstädar inför ett arrangemang, så anstränger vi oss alltid för att sätta oss in i din situation och vara flexibla och tydliga.

Alla på Theresas Städ arbetar hårt för att våra kunder alltid ska vara nöjda med våra städ och vårt bemötande. På Theresas Städ är vi säkra på vårt arbete till sådan grad att vi garanterar våra städ med vår kvalitetsgaranti!

undraw_Personal_opinions_re_qw29.svg
Facebook logo and link

⭐⭐⭐⭐⭐
5.0/5

Baserat på kundomdömen på Facebook

Google logo

⭐⭐⭐⭐⭐
5.0/5

Baserat på kundomdömen på Google

⭐⭐⭐⭐⭐

Omdöme från Reco.se

”Trevligt och professionellt bemött både på telefon och vid ankomst den bokade tiden.”
”… märktes att de la tid på de små detaljerna som gör så stor skillnad. Kan inte mer än rekommendera Theresas Städ och ser redan fram emot nästa bokade städning hos mig.”

⭐⭐⭐⭐⭐

Omdöme från Reco.se

”Mycket nöjd med städningen! Rekommenderas varmt! Trevligt bemötande och snabba svar! Anlitar gärna Theresas Städ igen!”

⭐⭐⭐⭐⭐

Omdöme från Reco.se

”Med Theresas Städ får man bra städ, snabb och trevlig service, bra dialog och kundkontakt, och det där lilla extra! Rekommenderas varmt!”

⭐⭐⭐⭐⭐

Omdöme från Reco.se

”Smidigare flyttstäd får man leta efter, effektiva, kunniga och väldigt lyhörda för kundens önskemål. Lägenheten såg ut som ny efter deras besök. Mycket prisvärd! Kan varmt rekommendera!”

⭐⭐⭐⭐⭐

Omdöme från Reco.se

”Förtroendegivande, flexibelt, enkelt, prisvärt, rent. Städningen anpassas efter mina/husets behov”

⭐⭐⭐⭐⭐

Omdöme från Reco.se

”Noggrann, trevlig och lätt att göra med!”

⭐⭐⭐⭐⭐

Omdöme från Google

”Väldigt tillmötesgående, effektiva med ett bra resultat! Vi är jättenöjda!”

⭐⭐⭐⭐⭐

Omdöme från Google

”Billigt och prisvärt. Skönt att företaget ansöker om Rut så jag inte behövde göra något själv. Jättefint städat! Snabbt svar på smskontakt och mycket bra service. Jag är väldigt pedant och kan verkligen rekommendera Theresas städ varmt! Du kommer inte ångra dig!”

⭐⭐⭐⭐⭐

Omdöme från Google

”Så fint o rent städat, när vi kom hem. Vill fortsätta att anlita Theresas städ. Välkommen igen”

⭐⭐⭐⭐⭐

Omdöme från Google

”Mycket proffsigt team. Kommer använda deras tjänster igen. Tack.”

⭐⭐⭐⭐⭐

Omdöme från Google

”Supertrevliga och väl gjort jobb, kommer anlita i framtiden igen. Inget att anmärka på”

⭐⭐⭐⭐⭐

Omdöme från Reco.se

Proffsigt, rent, snyggt och väldigt bra kommunikation hela tiden, dessutom värt varenda krona och lite till, Glad och Nöjd!

Kontakt

Godhemsgatan 38A
414 68 Göteborg

Vi erbjuder

Vi stödjer

output-onlinepngtools.png

Theresas Städ erbjuder städning i alla dess former. Vi erbjuder våra kunder städhjälp i form av storstädning, visningsstädning för de perfekta mäklarbilderna och för era visningar, fönsterputsning, möbeltvätt och mattvätt, flyttstädning, byggstädning och båtstädning. Vi erbjuder våra företagskunder företagsstädning, trappstädning, kontorsstädning, mattvätt och möbeltvätt och byggstädning. Vi erbjuder allt detta till Göteborgs bästa timpris för Theresas Städ är Göteborgs billigaste och kanske bästa städfirma!

Call Now Button