Hoppa till innehåll

Personliga och professionella

Theresas Städ är en profesionell städfirma i Göteborg som erbjuder alla relevanta städtjänster för företag, organisationer, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Behöver ni återkommande städning av er trappuppgång, storstädning av ert hem eller lokal eller hjälp med fönsterputs för att ni knappt ser ut?

Vi gör allt detta – till marknadens bästa priser.

Personliga och professionella
Ansvar och erfarenhet

Ansvar och erfarenhet

Theresas Städ finns där för dig. Oavsett om det är något enstaka städtillfälle då och då eller om ni vill att vi ska komma varje vecka så finns vi där för att göra livet lite enklare!

På Theresas Städ har vi över 20 års erfarenhet av att städa hem, kontor och fastigheter i Göteborg.

Vi hjälper dig med allt från flyttstädning och företagsstädning till båtstädning, möbeltvätt, mattvätt, fönsterputs och mycket mer!

Vi har självklart ansvarsförsäkring från Folksam för att du skall vara trygg!

Theresa

Theresa

Krister

Krister

Isabella

Isabella

Kärnlaget på Theresas Städ består av Theresa, Krister och Isabella. Tillsammans har vi över 20 års erfarenhet av att städa fastigheter, hem, trappuppgångar och kontor i Göteborgsområdet.

Allt vårt arbete, från mötet med våra kunder till utvecklingen av företaget genomsyras av vår tro på att Theresas Städ är Göteborgs absolut bästa städfirma, och för att nå dit och stanna där finns det inga genvägar!

Det är den här tron som ger oss motivation och riktning i vår arbetsvardag. Vi vet att varje städning, varje hem, arbetsplats och trappuppgång är lika viktiga, och att varje nöjd kund är en möjlighet!

Kontorshundarna

Diesel och Reina

Diesel.svgReina.svg

Kontakta oss direkt!

Facebook logo and link

⭐⭐⭐⭐⭐
5.0/5

Baserat på kundomdömen på Facebook

Google logo

⭐⭐⭐⭐⭐
5.0/5

Baserat på kundomdömen på Google

Vi är övertygade om att vi har marknadens bästa priser! Hittar ni städ billigare någon annanstans så matchar vi det.

Skulle olyckan vara framme täcker vår ansvarsförsäkring från Folksam alla eventuella skador och kostnader.

Vi garanterar att ni är nöjda! Om det skulle vara något vi missat så kommer vi tillbaka och åtgärdar det utan extra kostnad.

Vi tror att en god kommunikation mellan oss och er är ett måste för att ni ska vara nöjda i slutändan!

Kontakt

Godhemsgatan 38A
414 68 Göteborg

Vi erbjuder

Vi stödjer

output-onlinepngtools.png

Theresas Städ erbjuder städning i alla dess former. Vi erbjuder våra kunder städhjälp i form av storstädning, visningsstädning för de perfekta mäklarbilderna och för era visningar, fönsterputsning, möbeltvätt och mattvätt, flyttstädning, byggstädning och båtstädning. Vi erbjuder våra företagskunder företagsstädning, trappstädning, kontorsstädning, mattvätt och möbeltvätt och byggstädning. Vi erbjuder allt detta till Göteborgs bästa timpris för Theresas Städ är Göteborgs billigaste och kanske bästa städfirma!

Call Now Button