Rengöring av montrar och diplayer!

Om du har många montrar i din butik måste du hålla dem rena hela tiden. Det kan snabbt bli dammigt på displayerna, vilket gör att de inte ser önskvärda ut för kunderna. Det största problemet är dock att damm kan sätta sig på dina kläder och eventuellt förstöra dina varor. Även om det bara finns damm i en enda skylt kommer kunden instinktivt att dra slutsatsen att hela butiken är dammig.

Rengöring av displayer och montrar

Här är några sätt som rena vitriner kan gynna ditt företag!

Du gör ett utmärkt första intryck.

Du har ansträngt dig för att se till att dina vitriner är skräddarsydda efter dina specifika krav, så se till att första gången din köpare ser dem, så beundrar de vad de ser! Det är lätt att fastna i de dagliga sysslorna i detaljhandeln och glömma att din konsument kanske besöker din butik för första gången. Ett frustrerande eller till och med smutsigt möte kan få din kund att springa i väg.

Tänk på följande exempel från Business Insider: Ett en gång blomstrande storföretag hade en betydande försäljningsnedgång och en enkel förfrågan avslöjade varför. Det var mycket folk i butiken, men ingen köpte något eftersom det var stökigt. Även om detta är ett extremt fall kommer kräsna gäster att lägga märke till även försträckta dammpartiklar eller fingeravtryck.

I stället för att lämna kunderna irriterade och stressade, tänk på hela deras upplevelse i din butik, från det ögonblick de kommer in. Ett fantastiskt första intryck börjar med ett glänsande utseende, oavsett om det är din vitrin, dina fönster eller ditt golv.

Dina presentationer kommer att synas.

Dina vitriner fungerar som en avgörande punkt för interaktion mellan dig och dina konsumenter. De erbjuder en uppsjö av möjligheter till merchandising på fantastiska, innovativa och unika sätt.

Du kan bygga unika montrar som lockar dina kunder att köpa dina varor, ungefär som ett skyltfönster. Kunderna kan upptäcka fingeravtryck eller grus innan de lägger märke till dina varor om de inte är ordentligt rengjorda. En glänsande displayhölje saknar distraktioner och förbättrar avsevärt det övergripande utseendet på din display.

Du kommer nästan säkert att spara pengar i det långa loppet.

Enligt denna forskning om köpbeteenden hos vuxna i USA skulle 74 procent av kunderna avstå från dammiga ytor och 68 procent skulle avstå från smutsiga glas eller fönster. Dina skyltfönster är en möjlighet att visa dina konsumenter hur mycket du bryr dig om ditt företag. De är mer benägna att spendera pengar i din butik om den är ren!

Att få en butik professionellt rengjord är som att göra en investering i ditt företag; de pengar som spenderas kommer bara att bidra till att öka försäljningen. Det liknar att få sin bil servad; både din butik och din bil presterar bättre när de underhålls på rätt sätt.

Kundernas förtroende och tillit kommer att öka.

I en värld där 94 procent av 1 000 intervjuade personer säger att de skulle undvika ett företag om de upptäckte ett smutsigt badrum är det viktigt att hålla din butik ren för att bygga upp kundernas förtroende. Detta förtroende är en viktig komponent för att bygga upp en relation som lockar dina kunder att återvända till din butik om och om igen. Tänk på hur frustrerade dina konsumenter kommer att bli om de måste stirra genom smutsigt glas.

Att hålla din butik snygg ger en bra upplevelse för dina kunder. De kommer att se din stolthet över ditt företag och kommer gärna att handla där också. En ren och snygg butik är en glad butik, och en glad butik innebär nöjda kunder som återkommer gång på gång.

Överlåt det åt proffsen att hålla din butik skinande ren, från golvet till den högsta vitrinskåpet. Kontakta Theresas Städ för en gratis offert på lokalvård, företagsstädning och kontorsstädning idag!

I went to a general store but they wouldn't let me buy anything specific.

Steven Wright
1Storlek på lokal
2Välj tjänst
3Var bor du?
4Kontakt

Göteborgs kanske bästa städbolag

5/5

5.0/5

5/5

4.9/5

På Theresas Städ tror vi på

Låga priser

Vi är övertygade om att vi har marknadens bästa priser! Hittar ni städ billigare någon annanstans så matchar vi det.

Ansvarsförsäkring

Skulle olyckan vara framme täcker vår ansvarsförsäkring från Trygg-Hansa alla eventuella skador och kostnader.

Kvalitetsgaranti

Vi garanterar att ni är nöjda! Om det skulle vara något vi missat så kommer vi tillbaka och åtgärdar det utan extra kostnad.

Bra samarbete

Vi vet att god kommunikation mellan oss och er är ett måste för att ni ska vara nöjda i slutändan!

Vi ombesörjer städ för kunder i Göteborg med omnejd:

• Askim (Askim, Hovås, Billdal)
• Backa (Backa, Skogome, Brunnsbo, Skälltorp)
• Bergsjön (Västra Bergsjön, Östra Bergsjön)
• Biskopsgården (Norra Biskopsgården, Södra Biskopsgården, Jättesten, Svartedalen, Länsmansgården)
• Centrum (Guldheden, Heden, Johanneberg, Krokslätt, Landala, Stampen, Vasastaden, Lorensberg, Inom Vallgraven)
• Frölunda (Järnbrott, Tofta, Ruddalen, Frölunda Torg)
• Gunnared (Lövgärdet, Rannebergen, Gårdstensbergen, Angereds Centrum)

• Härlanda (Härlanda, Kålltorp, Torpa, Björkekärr)
• Högsbo (Kaverös, Flatås, Högsbohöjd, Högsbotorp, Högsbo)
• Kortedala (Gamlestaden, Utby, Södra Kortedala, Norra Kortedala)
• Kärra-Rödbo (Kärra, Rödbo, Gerrebacka)
• Linnestaden (Masthugget, Änggården, Haga, Annedal, Olivedal)
• Lundby (Sannegården, Brämaregården, Kvillebäcken, Slättadamm, Kärrdalen)
• Lärjedalen (Hammarkullen, Hjällbo, Eriksbo, Agnesberg, Linnarhult, Gunnilse, Bergum)

• Majorna (Kungsladugård, Sanna, Majorna, Stigberget)
• Torslanda (Arendal, Björlanda, Hjuvik, Nolered och Torslanda)
• Tuve-Säve (Tuve-Säve)
• Tynnered (Bratthammar, Guldringen, Skattegården, Ängås, Önnered, Grevegården, Näset, Kannebäck)
• Älvsborg (Fiskebäck, Långedrag, Hagen, Grimmered)
• Örgryte (Olskroken, Redbergslid, Bagaregården, Kallebäck, Skår, Överås, Kärralund, Lunden)