Hoppa till innehåll

Tilläggstjänster

Fönsterputs

Vad är bättre än rena och nyputsade fönsterrutor när solen tittar fram? Det är svårslaget tycker vi. Vi har professionella fönsterputsare som gör att du kan ägna dig åt roliga aktiviteter medan vi gör dina fönster riktigt blanka och skinande rena. Fönsterputsning från Theresas Städ kostar inget extra när vi är ute på plats för en storstädning eller flyttstädning. Oslagbart!

Möbeltvätt

Glöm inte dina möbler! Tveka inte att fråga efter vår matt- och möbeltvätt! När vi är på plats för att städa ert hem eller kontor så kan vi också hjälpa till med städning av möbler och mattor. Möbel- och mattvätt från Theresas Städ kostar inget extra när vi är ute på plats för en storstädning eller flyttstädning.

Övrigt

Vi hjälper gärna till att tvätta, stryka, vika, Vi bäddar rent, torktumlar, organiserar och plockar. När vi är på plats för att städa hos er finns det nästan ingenting vi inte kan hjälpa till med, det är bara att fråga!

undraw_services_5tv9.svg

Över 20 års erfarenhet

Kvalitetsgaranti

Göteborgs bästa priser

Inga extra kostnader

Kontakta oss direkt!

Facebook logo and link

⭐⭐⭐⭐⭐
5.0/5

Baserat på kundomdömen på Facebook

Google logo

⭐⭐⭐⭐⭐
5.0/5

Baserat på kundomdömen på Google

Vi är övertygade om att vi har marknadens bästa priser! Hittar ni städ billigare någon annanstans så matchar vi det.

Skulle olyckan vara framme täcker vår ansvarsförsäkring från Folksam alla eventuella skador och kostnader.

Vi garanterar att ni är nöjda! Om det skulle vara något vi missat så kommer vi tillbaka och åtgärdar det utan extra kostnad.

Vi tror att en god kommunikation mellan oss och er är ett måste för att ni ska vara nöjda i slutändan!

Kontakt

Godhemsgatan 38A
414 68 Göteborg

Vi erbjuder

Vi stödjer

output-onlinepngtools.png

Theresas Städ erbjuder städning i alla dess former. Vi erbjuder våra kunder städhjälp i form av storstädning, visningsstädning för de perfekta mäklarbilderna och för era visningar, fönsterputsning, möbeltvätt och mattvätt, flyttstädning, byggstädning och båtstädning. Vi erbjuder våra företagskunder företagsstädning, trappstädning, kontorsstädning, mattvätt och möbeltvätt och byggstädning. Vi erbjuder allt detta till Göteborgs bästa timpris för Theresas Städ är Göteborgs billigaste och kanske bästa städfirma!

Call Now Button