Vikten av en rejäl kontorsstädning!

Bakterier och bakterier trivs på kontor. Genom att rengöra och desinficera din arbetsplats regelbundet kan du undvika sjukdomar och sväva över distraktioner. Använd följande strategier för att rengöra de smutsigaste områdena på ditt kontor.

Vi kan självklart hjälpa dig att hålla ditt kontor snyggt, rent och desinficerat, oavsett om du städar ditt kontor hemma eller städar ditt skrivbord på jobbet.

Våra rengöringsexperter lär dig hur man organiserar och rengör ett kontor. Eller så gör vi det åt dig!

Varför det är så viktigt att hålla kontoret rent

Vi gör mycket mer än att arbeta när vi sitter vid ett skrivbord under långa perioder. Varje dag tuggar vi, nyser, hostar, rör vid och spiller. Det är ingen överraskning att kontor, varesej hemma eller på arbetsplatsen, snabbt förvandlas till mikrobiologiska zoos. Utöver bakterierna kommer röran från vår hektiska livsstil, som måste hanteras och rengöras.

Damm, överallt, damm

Torka av alla ytor med en fuktig mikrofiberduk. Ta bort alla papper, mappar, kalendrar, häftapparater och andra föremål från skrivbordet så att du kan rengöra det. Strömställen bakom skrivbordet, fläktblad, fönsterbrädor, skärmens ovansida och bildramarnas ovansidor är alla ställen att leta på.

Dammsugare, såklart

Arbeta uppifrån och ner. För att dammsuga alla ytor på skrivbordet och på kontoret helt och hållet, växla mellan polsterborsten, det smala tillbehöret och mattans tillbehör. Var noga med de områden som du dammade av och dammsug upp allt löst damm som duken missade.

Desinficera mera

Vi rör mycket vid våra arbetsstationer och bildar nya kolonier av mikrobakterier med varje tangenttryckning, musklick och telefonsamtal. Desinficera musen och kontorstelefonen, inklusive tangentbordet, headsetet och munstycket på ditt headset.

Konsten att vara konsekvent

Sätt upp en påminnelse varje månad eller varannan vecka i din kalender för att städa och ordna ditt skrivbord. Ett städschema gör processen enkel nästa gång. Ännu bättre är det om du har desinficerande våtservetter i närheten av skrivbordet så att du snabbt kan torka av allt mellan städdagarna. Eller boka upp en storstädning eller kontorsstädning från Theresas Städ, så behöver du inte komma ihåg städningen mera!

Fördelar med professionell kontorsstädning

Professionell kontorsstädning för en sundare arbetsplats

Bakterier, allergier och bakterier finns överallt omkring oss. Genom att bara röra vid saker som skrivbord, tangentbord och dörrhandtag kan anställda, kunder och besökare lätt sprida sjukdomar. Regelbunden professionell kontorsstädning, som dammsugning, dammsugning, moppning och andra rengöringar, kan förbättra hälsan på din arbetsplats genom att minska förekomsten av bakterier, bakterier och allergener. Allergener som damm kvalster och mögelsporer kan orsaka allergi- och astmasymptom, vilket kan leda till missat arbete och minskad produktivitet.

Ett rent kontor ger ett gott första intryck

Kunder och besökare kommer att känna sig mer välkomna och glada när de närmar sig ett kontor med rena mattor och stolar i receptionen, samt dammfria belysningsarmaturer och ett rent badrum som är försett med pappersvaror och fulla tvåldispenser.

Rengöring av kommersiella kontor: Gör livet enklare för dig!

Att driva ett företag tar mycket tid i anspråk, och du ska inte behöva oroa dig för vardagliga uppgifter som att sopa lobbyn eller fylla på toalettpapper. En professionell städtjänst tar bort allt krångel med att städa din lokal dagligen.

Korrekt kontorsstädning – gladare personal

Det är viktigt att din personal har en ren arbetsmiljö och att dina kunder är nöjda med utseendet på ditt arbete varje gång de besöker dig. En regelbunden kontorsstädning kan se till att alla dina krav uppfylls. Vi har mer än 25 års erfarenhet av affärsverksamhet där våra städproffs kombinerar sin kunskap, med tekniskt avancerad utrustning och rengöringsmaterial av hög kvalitet. Vi garanterar att vi utför jobbet korrekt första gången.

Call Now Button