5 tips som förenklar flytten!

Att flytta är en oundviklig del av livet. Men trots detta kan det ofta bli ett på många sätt överväldigande projekt. Här är några tips från Theresa som förhoppningsvis förenklar processen för er!

5 tips som förenklar flytten!

Livet består av förändringar och det sägs att en genomsnittlig svensk flyttar mellan 9 och 10 gånger under sitt liv. Med lite planering så kan man se till att såväl städningen som flytten blir en enklare upplevelse. Här är våra 5 tips för en enklare flytt.

1. Boka flyttstädning hos Theresas Städ

Vi kan såklart inte undvika att rekommendera oss själva. Men inte bara för att vi kommer att göra allt vi kan för att du ska bli nöjd, utan även för att vi själva vet att det är guld värt att låta någon annan ta hand om städningen. Det frigör tid till annat och är en garanti för att resultatet blir perfekt. Kom ihåg att våra städtjänster alltid omfattas av RUT-avdrag och kommer med vår nöjdhetsgaranti. Klicka här för att komma i kontakt med oss!

2. Glöm inte checklistan

Att skapa en lista över saker som måste göras innebär att man slipper hålla allting i huvudet, och ser samtidigt till att man får en bättre översikt över läget. Därefter kan man steg för steg bocka av det som är klart och fokusera på nästa steg.

3. Hantera varje rum för sig

Ofta kan det kännas lockande att ta hand om hela hushållet på en och samma gång. Men det leder ofta till att man får känslan av att ha axlat ett omöjligt projekt. Genom att packa och städa varje rum för sig så blir det enklare att såväl packa upp som att få koll på läget.

4. Ta chansen att slänga onödiga prylar

I samband med flytt så har man en gyllene chans att rensa förråden. Var lite extra kritisk mot dina ägodelar och ta chansen att slänga de grejer som du inte behöver.

5. Glöm inte det administrativa

Att i god tid anmäla såväl sin nya adress till Adressändring och Skatteverket gör att man inte behöver bekymra sig över att viktig post ska komma bort. Ta även chansen att se över eventuella abonnemang som är kopplade till bostaden.

Call Now Button