Flyttstädning. Bäst och billigast!

Att flytta till ett nytt hem är ett roligt steg i livet. Se därför till att njuta fullt ut av stunden – och låt oss ta hand om flyttstädningen.

Medan du packar upp kartonger och fyller bokhyllor och byråer i din nya bostad, tar vi hand om flyttstädningen i ditt tidigare boende.

Vi garanterar självklart vår flyttstädning, och kommer tillbaka kostnadsfritt om ni inte skulle vara nöjda med resultatet.

Läs mer nedan för att se vad som ingår i en flyttstädning från oss.

Flyttstädning
1Storlek på lokal
2Välj tjänst
3Var bor du?
4Kontakt

Vanliga frågor om flyttstädning

Flyttstädning från Theresas Städ är enkelt och billigt att beställa, och vi garanterar att alla parter blir nöjda.

Skulle det vara något som vi missar kommer vi självklart tillbaka och ordnar det kostnadsfritt.

Ett flyttstäd behöver du göra när du lämnar en lägenhet eller ett hus för att flytta någon annanstans. Det är den utflyttande parten som ombesörjer att flyttstädning genomförs.

En flyttstädning från Theresas Städ kostar från 27 kr per kvadratmeter vid ett normalsmutsigt hem efter RUT-avdrag.

Theresas Städ är billigast i Göteborg! En normalsmutsig lägenhet på 60 m2 kostar således cirka 2000 kr. Kontakta oss för en offert!

En flyttstädning behöver du göra när du lämnar en lägenhet eller ett hus för att flytta någon annanstans. Det är den utflyttande parten som ombesörjer att en flyttstädning genomförs. Det är även denne som betalar för flyttstädningen.

En flyttstädning är ett noggrannare städ än exempelvis en vanlig hemstädning. Flyttstädning avser att återställa lägenheten till sitt ursprungliga skick (så gott det går).

Theresas Städ står för all utrustning som behövs för flyttstädningen och vi ser även till att det är tillräckligt många på plats för att klara av en flyttstädning på utsatt tid. Vi behöver endast tillgång till vatten och el.

I sektionen Checklista för flyttstädning ser du vad som normalt sett ingår i ett flyttstäd. Om du har specifika önskemål ser vi självklart till att hjälpa dig så gott vi kan!

Checklista för flyttstädning

Här följer en beskrivning av vad som ingår vid en flyttstädning från Theresas Städ. Om du har specifika önskemål ser vi självklart till att hjälpa dig så gott vi kan!

Du ansvarar själv för avfrostning av kyl & frys, samt att dra fram och tillbaka kyl och frys innan och efter flyttstädning.