Hoppa till innehåll

Så här städar du badrummet, på riktigt!

jan-antonin-kolar-xXc7zUKIhRw-unsplash-edited.jpg

Att städa badrummet kan vara det tråkigaste och jobbigaste att städa. Dessutom används det många gånger om dagen och blir snabbt smutsigt. Det är därför viktigt att rengöra ordentligt och på rätt sätt – det lönar sig inte att fuska, trots att vi alla har gjort det någon gång. Nedan finner du en guide för hur badrummet ska städas, på riktigt. Eller så kontaktar du oss på Theresas Städ, så gör vi det åt dig!

Ta bort alla lösa saker

Ta bort samtliga lösa saker innan du börjar städa, snarare en pö om pö. Detta gäller flaskor i duschen, mattor och handdukar, samt alla andra saker som kan vara i vägen.

Damma och dammsug

Damma och dammsug alla ytor där damm vanligtvis samlas.

Dusch och/eller badkar

Applicera rengöringsmedel i duschen och/eller badkaret och låt det verka.

Rengör ytor

Applicera rengöringsmedel på din trasa eller tvättsvamp och rengör ytor såsom hyllor, dörrar, fönsterbrädor och handdukshållare etc. – alltså allt som inte är kakel, porslin eller speglar. Arbeta uppifrån och ner när du torkar av ytorna.

Rengör dusch och/eller badkar

Skrubba lätt på de ytor du tidigare sprayat rengöringsmedel på och skölj sedan av med vatten.

Städa handfatet

Spraya rengöringsmedel på handfatet, kranen och bänkskivor. Torka sedan av med en trasa. Använd medel på spegeln och torka av med din trasa.

Rengör toaletten

Spraya rengöringsmedel runtom toaletten innan du applicerar medel inuti. Torka sedan av toaletten och därefter skrubba insidan med en toalettborste.

Sista steget

Moppa golvet och vänta tills golvet har torkat. Du kan då lägga tillbaka alla saker som du tidigare tagit ut. In med nya handdukar och toaletten är renare än den varit på år!

For marriage to be a success, every woman and every man should have her and his own bathroom. The end.

Catherine Zeta-Jones

Kontakta oss direkt!

Facebook logo and link

⭐⭐⭐⭐⭐
5.0/5

Baserat på kundomdömen på Facebook

Google logo

⭐⭐⭐⭐⭐
5.0/5

Baserat på kundomdömen på Google

Kontakt

Godhemsgatan 38A
414 68 Göteborg

Vi erbjuder

Vi stödjer

output-onlinepngtools.png

Theresas Städ erbjuder städning i alla dess former. Vi erbjuder våra kunder städhjälp i form av storstädning, visningsstädning för de perfekta mäklarbilderna och för era visningar, fönsterputsning, möbeltvätt och mattvätt, flyttstädning, byggstädning och båtstädning. Vi erbjuder våra företagskunder företagsstädning, trappstädning, kontorsstädning, mattvätt och möbeltvätt och byggstädning. Vi erbjuder allt detta till Göteborgs bästa timpris för Theresas Städ är Göteborgs billigaste och kanske bästa städfirma!

Call Now Button